Myytävät kirjat

...eivät taida tehdä kauppaansa. Edellisessä postauksessani oli siis Suuri ompelu- ja neulontakirja ja Four Seasons in Cross Stich -ristipistokirja, joista haluan luopua melkein mihin hintaan tahansa. Sen verran kun sais, että jää vähän jotain käteen kun postiin pistää. Mutta odotellaan kuun loppuun asti. ("Elä sinä tyttö jonninjoutavvoo hättäele!")

Blogini oli liitetty neulebloggaajien rinkiin ja entinen oli sieltä hävitetty. Kiitos Ziina. vai kuka lienetkin, oma-aloitteellissuudesta. Lähettäisin sulle kukan, mutta periaatteesta en anna tuntemattomille lahjoja, joten kiitos saanee riittää. Kiirettä (muka!) tuntuu pitävän, kun pitäisi opiskella, mutta koko ajan keksin jotain muuta tekemistä; pitäisi myös neuloa, harrastaa muuta, hoitaa kotia, päivittää blogia ym...ym... Onko kellekään tuttua? Vanha koira ei näköjään opi uusia temppuja, kuten organisoimaan ajankäyttönsä prioriteettien mukaan, eikä näpertelemään toisarvoisten asioiden parissa.

Lupasin neuloa äkkiä, heti, pikaisesti ystäväni P:n alle 1-vuotiaalle pojantyttärelle sukat piakkoin lähtevään ulkomaanpakettiin. Sitten huomasin myös, että neulojalla ei ole ohutta pipoa, joka sopii pyöräilykypärän alle. Siinäpä pientä virkinettä iltapuhteiksi. Ja lauantaina on tentti, johon pitäisi lukemisen lisäksi referoida nelisataa sivuinen kirja. Ja kasvuvaiheessa oleva jälkeläinen vaatii ruokaa kaksi kertaa päivässä, siis koulupäivän jälkeen, ja puhtaita vaatteita. Onneksi jälkikasvu on osoittanut tulevansa mainiosti toimeen ilman minun panostani ruuanlaittoon ja pyykinpesuun. (Kunhan jääkaappi on täynnä!)

Turhaan minä tässä valitan, onhan aina huominen. Tänään voin ottaa vielä vähän rennommin.

Kommentit