Kaamosmasennustako

Lieköhän se kaamosmasennusta, kun ei oikein saa mitään aikaiseksi. Sitä vaan istuu ja möllöttää, ja vielä ihmettelee kun ei mitään saa aikaiseksi. Perjantaina rupesi kovasti tekemään mieli dekkaria, kun kirjakaupan mainoslehtisessä oli Rendellin, Leonin ja Jamesin uusien kirjojen mainos. Siitä vaan kauppamatkalla kirjastoon, mutta ei niitä tietenkään vapaana ollut. Mutta Sandra Brownin Henkuvat tunteet lähti mukaan. Brownin dekkareissa on kyllä liikaa romantiikkaa tms., mutta kelpaa paremman puutteessa. Nostiko mielialaani, no ei itse dekkari, mutta muuten jaksaa taas luetella tekemättömiä töitä.

Neuletapaamisessa keskivikkona tapasin ihania, luovia kädentaitojen osaajia. Muoriska, Kaisa ja Pia: oli mukava tutustua teihin. Näemme varmasti uudestaan tammikuussa.

Jotakin valmistakin on tullut. Pari tuttavaani paleli kovasti vetoisessa toimistossaan, joten tekaisin heille parit kämmekkäät vadelmanpuinaisesta Jussista ja Jämsän Huopatehtaan myyränruskeasta sukkalangasta. Malli oli ihan oma, samalla mallilla olen olen tehnyt kämmekkäät joskus itsellenikin. Sain palkaksi lankaa. Niistä pikkusukista, joistaa joskus aikaisemmin mainitsin, palkkioksi tuli uusi sähkökynttelikkö. Vaihdantataloutta siis.

Yksi uusi huivikin tuli tehtyä. Hjertegarnin ruskeasta Nice-tikapuulangasta tuli sileäneuleinen kolmiohuivi hapsuineen. Tein sen tyttökaverilleni, mutta saa nähdä huoliiko. Lanka ei ole ihan mukavinta neulottavaa, enkä saanut mieleistäni.

Sanovat, että olis joulu taas tulossa. Minä en ole jouluihminen, enkä osallistu koko hässäkkään, mitä nyt kuusi ja kinkku. Ja onhan mulla uusi kynttelikkö. Ja taitaa olla joulutähti ikkunaan ja seppele. Piparitaikinan aion tehdä ja kenties pipareitakin. Mutta muuten en hössötä, mitä nyt kummitytölle jotain ja kortteja pitää ainakin tusina laittaa. Ja ikkunatkin vois jo pestä, mutta suursiivous... uh ei. Saas nähdä.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Vai et oo jouluihminen ja kuitenkin pipareita ja ikkunan pesua ja kortteja ja.... ;)
Erja sanoi…
It's my type of humor, my friend. Oikeasti tosissaan en välitä jouluhössötyksistä. Yksin ollessani en laittaisi joulua mitenkään, mutta muutkin ihmiset pitää ottaa huomioon, joten ... pakko