Taas on vuosi vaihtunut

Vuoden lopulla valmistui vielä yksi neule, johon ihastuin Filati lehdessä. Syksyllä löysin kirpparilta Pirta-nimistä, kermanvalkoista puuvillaviskoosilankaa (50/50) puoli kiloa. Pitkään mietittyäni päädyin tähän Filati-lehden malliin:



Neule valmistui sopivasti jouluksi. Saattaa olla materiaalin takia kiva kesälläkin. Eikä lankojen hinnaksi tullut kuin 5,50 €. Lanka oli jonkunverran paksumpa kuin mallissa, mutta ei tarvinnut muuttaa silmukkamääriä. Pusero näyttää paljon paremmalta tuon mallin kuin minun päälläni, mutta olen jo vuosikymmenien harjoittelun jälkeen tottunut siihen, etten näytä miltään missiltä.

Uuttakin on puikoilla (muutaman UFO:n lisäksi). Novitan pitkä perhoshihainen pitsiliivi on jo puhutellut jonkin aikaa ja kun Novitan luonnonvalkeaa Ninaa hyppäsi jouluostoksilla koriini niin yhdistelmä oli selvä.

Ja räveltämäänkin piti päästä. Käytän siellä nimeä adalmiina. Koska en vieläkään omista digikameraa, en voi lisätä sinne kuvia tekeleistäni. Mutta muiden tuotoksia on aina mukava katsella ja ideapankkinahan sivusto on aivan vertaansa vailla.





Kommentit