Uusiin maisemiin

Täällä puhaltavat muutosten tuulet. Muutos ei koske neulerintamaa, siellä ei ole tapahtunut juuri mitään. Onpas, neuloin äidille pitkävartiset villasukat beigestä 7 veikasta, mallina oli Jussi-sukat jostain SK-lehdestä viime talvelta, muistaakseni. Entiset äidille neulomani pitkävartiset oli jo parsittu monta kertaa.

Suurin muutos on muutto maalle, mikä tapahtuu elokuun loppupuolella. Muutan punaiseen hirsimökkiin suunnilleen keskelle korpea Savonmuahan. Lähimpään kauppaan on pari kymmentä kilometriä, naapuri on tosin ihan näköetäisyydellä. Päätös maalle muuttamisesta on kypsynyt pikkuhiljaa täällä kaupungin tylsässä kivierämaassa, joten kun olosuhteet olivat yllättäen asialle suotuisat, päätin toteuttaa suunnitelmani. Mökki on liki satavuotias, mutta varustettu mukavuuksilla. Tosin 3G-verkko ei seudulle vielä yllä, joten pitää tyytyä hhhhiiiitaaaaaseeen yhteyteen, ainakin aluksi. Kuun vaihteessa menee netti poikki, joten ennen uuden yhteyden avaamista ovat yhteydet ulkomaailmaan verkon kautta ilmaisten verkkojen varassa. Sekös tässä muka suurin huoli.

Mitenkähän on, kun tulee syksypimeät ja synkkä metsä ympärillä myrskyää, tuleekohan silloin ikävä kaupungin valoisia katuja.

Kommentit