Kaikesta huolimatta

Eipä ole pitkään aikaan tullut tänne kirjoiteltua. Omaksi ilokseen kun ei viitsi ja blogini lukijat ovat häipyneet. Finnish Knit Blogs-sivustokin on muuttunut ihan joksikin muuksi, jossa sivuston ylläpitäjien on helppo hallita sivustoon kuuluvia blogeja ja tätäkään blogia ei ole niillä listoilla näkynyt. Miksikähän? En tunne ketään sivuston ylläpitäjistä, joten asia ei liittyne henkilökohtaisiin ominaisuuksiini. Olisikohan syynä siinä, että minulla ei ole digikameraa, joten en voi lisätä blogiini itseottamiani kuvia. Nykyäänhän kaikesta pitää olla kuva, pelkkä teksti ei riitä kommunikointiin. Yhteisöllisyyden, jota nämä Blogitkin tätä nykyä edustavat mitä suurimmassa määrin, kehittyminen kärsii. Kaikki haluavat kuvallisia viestejä, koska niitä voi vain katsella eikä tarvitse syventyä kirjoitetun tekstin välittämiin ajatuksiin.

Facebook-sivuillanikaan ei ole juuri kävijöitä, koska minusta ei ole siellä kuvaa, Ja ne jotka yhä siellä vierailevat, ehdottelevat milloin minkäkinlaista naaman tai jonkin muun ruumiinosan kuvaa, mutta arvostan itse valitsemaani kuva
a julkisella foorumilla, enkä ole muitten ottamia kuvia sinne hyväksynyt.

Mutta kuvattomuus loppuu pian. Täällä maalla on hetkiä ja tunnelmia, jotka haluaisin välittää muillekin. Olen siis hankkinut itselleni digikameran, joten kohtapuoliin alkaa tulemaan kuvallista viestiä niitä varten, jotka eivät jaksa/osaa/viitsi lukea tekstiä muutamaa lausetta enempää. Neulomista ja virkkaamista en toki ole lopettanut, joten tuotoksistani tulee jatkossa olemaan muiden (v)ihasteltaviksi visuaalisia viestejä.

Muutin taas blogini otsikkoa. Kunhan nyt saisin edes jotain valmiiksi -nimi on varsin epäkurantti. Koko ajan nimittäin tulee jotakin valmiiksi. No, ehkei nyt kaikki valmistu silloin kun pitäisi, kenties vasta muutaman vuoden päästä. Mutta valmistuu kumminkin.

Joulun odotusta kaikille!

Kommentit

aura sanoi…
Minä en ole kadonnut mihinkään. Hyvää joulunodotusta sinullekin:)